Ferieklubben

VINTERFERIEN 2023

Påmeldingen er stengt. Alle har nå fått SMS med info om hvilke turer de har fått plass på. Vi har dessverre ikke kapasitet til å sende ut avslag, så hvis du ikke har fått melding fra oss, har du ikke fått plass.

Av 340 søkere er det 26 barn som ikke fikk tilbud om minst èn aktivitet. Dette kan skje om man bare har meldt seg på de mest populære turene. På f.eks JumpYard snø var det 320 søkere på 30 plasser. De som ikke fikk tilbud i første runde står på venteliste, og vil bli kontaktet hvis noen takker nei eller ikke svarer.


Det er mange som spør om vi kan sende navn på hvert enkelt barn i tilbudet om plass. Vi er helt enig i at det hadde vært det beste, men med den tekniske løsningen vi har i dag, blir dette dessverre alt for arbeidskrevende.

Det samme gjelder å kunne sette opp venner eller søsken på samme tur. Med de ressursene vi har i dag klarer vi ikke å tilrettelegge for disse behovene. Men vi er klar over problematikken, jobber stadig med å forbedre oss, og håper at vi får det til en dag.

Les praktisk info og ofte stilte spørsmål
Se hvilke aktiviteter vi tilbyr i vinterferien 2023
Last ned elektronisk versjon av brosjyren

Kontaktinfo
Har du spørsmål om en aktivitet i ferieprogrammet, ta kontakt med leder for hver enkelt aktivitet.
Har du et generelt spørsmål, send e-post til ferieklubben@bgr.oslo.kommune.no.


Forbehold
Ferieaktivitetene finansieres av eksterne midler som søkes fra fra år til år. Vi vet ikke når vi lager programmet hvor mye vi har i budsjett. Aktiviteter kan derfor utgå dersom vi får mindre midler enn vi søkte om. Det må også være et miniumum antall deltagere påmeldt per aktivitet for å kunne gjennomføre.


Tilbyr din organisasjon ferieaktiviteter for barn og unge?
I forkant av skoleferiene lager vi en brosjyre som distribueres i 3000 eksemplarer. Om din organisasjon ønsker en plass i programmet, registrer din aktivitet før fristen.

© 2022 Aktivitets- og kulturenheten i Bydel Grorud, Oslo kommune