Praktisk info

Påmelding
Fyll ut påmeldingsskjemaet. Hvis du skal melde på flere barn, fyll ut et nytt skjema per barn.

Nytt i år er at du får bekreftelse på e-post når skjemaet er sendt inn. Hvis du ikke har fått denne e-posten, er det mulig at påmeldingen din ikke registrert. Sjekk spamfilteret og fyll ut på nytt om du ikke finner den. 

Påmeldingsfrist er 1. februar. Det er dessverre begrenset antall plasser, og alle får svar på sms senest 8. februar om de har fått plass eller ikke.

Turer kan bli avlyst hvis det ikke er mange nok påmeldte eller det skjer noe uforutsett. Alle tider i programmet er veiledende, og kan endres på kort varsel.

Betaling
Vi tar dessverre ikke mot kontanter, men det er mulig å betale med faktura eller VIPPS til 520683. Hvis du betaler med VIPPS, husk å skrive deltagers navn og hvilken aktivitet det gjelder i meldingsfeltet.

Ikke betal på forhånd. Du skal betale etter at barnet ditt har deltatt på aktiviteten.
Betaling skal gjøres i perioden fra 26. februar til 5. mars.

Se vår VIPPS-veileder.

Påmeldingen er bindende. Gi beskjed tidlig hvis du likevel ikke kan bli med. Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon eller feber, kan du ikke delta på turen. 

Hvis du har veldig lyst til å være med, men mangler penger, snakk med en av klubblederne om muligheten for å søke om støtte.

Utstyr
Reise og inngangsbillett er inkludert i prisen. Klær må passe til vær og aktiviteter. Ta med matpakke og drikke. Hvis du trenger noe spesielt utstyr står det i programmet.

Bading
Barn som skal være med på badeaktiviteter må kunne svømme minst 25 meter på dypt vann uten hjelpemidler.

Aldersgrenser
Aldersgrensen er 5. trinn – 18 år hvis det ikke står noe annet på den enkelte aktivitet. Det betyr at etter du har fylt 19 år kan du dessverre ikke delta bortsett fra på de aktivitetene som har aldersgrense 18+. I sommerferien kan du som starter i 5. trinn til høsten være med.

Kontaktinfo
Kontakt leder for hver tur direkte. 

Generelle spørsmål: ferie@aktivigrorud.no

Tilbake til ferieprogrammet

© 2020 Aktivitetsenheten i Bydel Grorud, Oslo kommune