Praktisk info

Påmelding
Påmeldingsskjema skal fylles ut av foresatt. Deltagere som har fylt 18 år kan fylle ut selv. 

Fristen for å melde seg på er 28. mai. Du får svar på sms senest 11. juni om du har fått plass eller ikke. 

Du får bekreftelse på e-post når skjemaet er sendt inn. Hvis du ikke har fått denne e-posten, er det mulig at påmeldingen din ikke er registrert. Sjekk spamfilteret og fyll ut på nytt om du ikke finner den. 

Det er dessverre begrenset antall plasser. Turer kan bli avlyst hvis det ikke er mange nok påmeldte eller det skjer noe uforutsett. Alle tider i programmet er veiledende, og kan endres på kort varsel.

Påmeldingen er bindende. Gi beskjed tidlig hvis du likevel ikke kan bli med. Hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon eller feber, kan du ikke delta på turen. 

Betaling
Ikke betal på forhånd. Du skal betale etter at barnet ditt har deltatt på aktiviteten, senest 14 dager etter at aktiviteten er gjennomført.

Vi tar dessverre ikke mot kontanter, men det er mulig å betale med faktura eller VIPPS til 520683. Hvis du betaler med VIPPS, husk å skrive deltagers navn og hvilken aktivitet det gjelder i meldingsfeltet.

Se vår VIPPS-veileder.

Hvis du har veldig lyst til å være med, men mangler penger, snakk med en av klubblederne om muligheten til å søke om støtte.

Utstyr
Reise og inngangsbillett er inkludert i prisen. Klær må passe til vær og aktiviteter. Ta med matpakke og drikke. Hvis du trenger noe spesielt utstyr står det i programmet.

Bading
Barn som skal være med på badeaktiviteter må kunne svømme minst 25 meter på dypt vann uten hjelpemidler.

Aldersgrenser
Aldersgrensene er oppgitt for hver enkelt aktivitet. I sommerferien kan du som starter i 5. trinn til høsten delta på aktivitetene.

Etter at du har fylt 19 år kan du dessverre ikke delta (bortsett fra på de aktivitetene som har aldersgrense 18+).

Turene er for barn og unge som bor eller går på skole i Bydel Grorud. Det kan gjøres unntak i spesielle tilfeller. 

Kontaktinfo
For spørsmål om hver enkelt aktivitet, ta kontakt direkte med ansvarlig leder. Oversikt over hvem som er leder for hvilke aktiviteter, finner du i programmet.

Shuayb: 98 67 51 14
Amal: 41 60 83 55
Jeanette: 41 23 93 76
Maria: 94 16 68 49
Frøydis: 40 24 49 69
Tonje: 90 41 47 42

Generelle henvendelser om Ferieklubben: 
ferie@aktivigrorud.no 
41 23 93 76.

Tilbake til ferieprogrammet

© 2020 Aktivitetsenheten i Bydel Grorud, Oslo kommune