Hjelp, jeg har ikke fått lønn!

Har du hatt jobb og ikke fått lønn som forventet? Det kan være ulike grunner til det. Se om noen av de under gjelder for deg.

Har du skrevet under på arbeidsavtalen?
Hvis du ikke skrev under på arbeidsavtalen i god nok tid før lønnen skal utbetales, kommer lønnen måneden etter. Trenger du hjelp til å skrive under, ta kontakt med Kamaria på 951 72 322.


Har du gitt oss bankkontonummeret ditt?
Uten kontonummer kan vi ikke utbetale lønn. Er du usikker på om du har oppgitt riktig nummer kan du sende e-post til jfu@bgr.oslo.kommune.no.


Sjekker du riktig bankkonto?
Noen ganger har ungdommer glemt at de brukte f.eks mammas kontonummer, fordi de ikke hadde fått sitt eget da de startet å jobbe.


Har du skrevet timer?
På arbeidsplassen din skal du ha fått tildelt en liste hvor du fyller inn tidene du har jobbet. Arbeidsleder skal skrive under, og listen skal leveres til Kamaria. Hvis Kamaria ikke har fått listen, eller den ikke er signert, blir lønna forsinket.

Bruker du minGAT til å skrive timer? Da må alle timene være lagt inn før den tredje i hver måned. Signert bekreftelse på arbeidstid skal fylles ut og signeres av din arbeidsleder. Om Kamaria ikke har fått denne innen fristen, blir lønna forsinket.


Er du for tidlig ute?
Husk at lønn utbetales måneden etter du jobbet. Hvis du jobba i juli, kommer lønna på konto ca. 28. august.


Mener du at det er noe annet som er feil?
Hvis det som stod her ikke var til hjelp, send e-post til jfu@bgr.oslo.kommune.no eller SMS til 951 72 322.

 

© 2024 Aktivitets- og kulturenheten i Bydel Grorud, Oslo kommune