Tegnekurs med Lotte Konow Lund

Gratis tegnekurs på Raven Romsås!

Å kunne tegne er gøy, men også nyttig. Å lære å tegne vil si at du lærer deg en annen måte å se på. Når man tegner, lærer man også å konsentrere seg.

På dette kurset kan du velge om du vil sitte i fred og tegne, eller om du vil lære triks som gjør at tegnekunnskapene dine gjør et hopp. Du får muligheten til å undersøke forskjellige tegnemåter og materialer.

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset, undervisningen blir tilpasset ditt nivå. Alt som trengs, er at du er interessert i å finne ut mer om hva tegning er, og hva kunst er.

Du trenger ikke komme hver eneste tirsdag, men jo oftere du kommer jo mer lærer du. Og jo gøyere får vi det sammen.

Etter hvert ønsker vi å dra på besøk til museer, Rådhuset i Oslo, Kunsthøyskolen og forskoler som Strykejernet og Granum kunstfagskole. Ikke minst skal vi besøke kunstnere i deres atelier og verksteder.

Åpningstid
Tirsdager 18:30 – 21:00 fra 8. mars fram til sommerferien*
*unntatt i påsken og pinsen

Alder
8. trinn – 18 år

Sted
Raven Romsås, Ravnkollbakken 71

ALT ER GRATIS
Ingen påmelding, bare å møte opp!

Kontaktinfo
95 75 74 93
lottekonowlund@gmail.com

Om kunstneren
Lotte Konow Lund, født 1967 i Oslo, er en norsk billedkunstner som arbeider innenfor en rekke medier. Hun er utdannet ved Statens Kunstakademi og har hatt en rekke store utstillinger i inn og utland. Hun er representert i flere offentlige samlinger, som Nasjonalgalleriet og Museet for samtidskunst. Konow Lund har lang erfaring i å undervise i billedkunst og er i dag professor ved Kunsthøgskolen i Oslo, avdeling Kunst og håndverk.

Lotte Konow Lund har gitt ut to bøker: “Dagbøkene januar 2014 – februar 2016” og “Om Kunst – 25 kunstnersamtaler”, 2022

www.lottekonowlund.com


Foto: Amama Akram // GROW medielab

© 2022 Aktivitets- og kulturenheten i Bydel Grorud, Oslo kommune