Oversikt over tilbudene våre

Her finner du oversikt over aktiviteter på Ammerudklubben, Raven Romsås, Kalbakkenklubben og Fyrhuset musikkverksted per i dag. Vi gjør oppmerksom på at programmet kan endre seg på kort varsel.

Se våre smittevernrutiner eller finn kontaktinfo til våre ansatte.


Ammerudklubben
Se program for klubbkvelder eller andre aktiviteter på Ammerudklubben.


Kalbakkenklubben
Se program for klubbkvelder eller andre aktiviteter på Kalbakkenklubben. Kalbakkenklubben har også bordtennisgruppe og guttegruppe.


Raven Romsås
Se program for klubbkvelder eller andre aktiviteter på Raven Romsås.


Lørdagsklubben
Lørdagsklubben på Ammerud har åpent hver lørdag for elever på èn ungdomsskole om gangen (NB kun 10. trinnselever).


Klassekvelder
Skoleklasser som ønsker å finne på noe sammen i fritiden kan nå få klubben helt for seg selv!
På onsdager kan en skoleklasse ha sitt eget arrangement. Ta kontakt med klubbleder for å booke tid.


Fyrhuset musikkverksted
Fyrhuset har åpent for øving, studiotid og undervisning. I høst tilbyr de også bandkurs, gitarkurs for nybegynnere og låtskriverkurs.


Oppsøkende team
Oppsøkende team har åpen dør på Ammerudklubben hver onsdag 17:00 -19:30 og kan nås på telefon og chat for råd og veiledning, eller bare for å ta en prat. Oppsøkende team er ute og går i nærmiljøet på dag og kveldstid. I tillegg besøker de ungdomsskolene hver uke og holder FlexID-kurs hver onsdag på Ammerudklubben.


Etter skoletid
Etter skoletid har åpent en gang i uka for elever hver av på bydelens ungdomsskoler. For Bjøråsen foregår aktivitetene på skolen, mens Apalløkka og Groruddalen har Etter skoletid på henholdsvis Ammerudklubben og Kalbakkenklubben.


Treningsstudio
Treningsstudioet på Ammerudklubben er stengt inntil videre.


Musikkstudio
Musikkstudioene har åpent på alle klubbene og på Fyrhuset.


GROW medielab
Følg med på facebook-gruppa for info om workshops og aktiviteter.


Skoleavis
GROW medielab samarbeider med Bjøråsen skole om skoleavis, som drives som valgfag og fritidstilbud på skolen.


KunstLAB
Fritidkslubbene har med støtte fra Sparebankstiftelsen satt i gang en treårig satsing på kunst og kreative aktiviteter. I høst er det kick-off i samarbeid med Kunsthøgskolen i Oslo, og flere aktiviteter kommer.


Gaming
Klubbene starter i høst opp en satsing på gamingaktiviteter. I tillegg til playstation som vi har fra før, får vi nå VR-briller! Det vil også bli mer PC-basert gaming med turneringer og muligheter for å låne utstyr med seg hjem.


Jobb for ungdom
52 ungdommer har jobb gjennom Aktiv i Grorud i høst. De jobber på butikker i nærområdet, barnehager, klubbene og i GROW medielab.


Utleie
Klubbene er på grunn av smittevernhensyn dessverre stengt for utleie til bursdagsfeiringer. Vi tilbyr imidlertid begrenset utleie til frivillige lag og organisasjoner som driver aktiviteter for barn og unge.


Utlånsbank
Vi har per i dag noe friluftsutstyr, musikk- og datautstyr som ungdommer kan låne med hjem og jobber med å videreutvikle denne ordningen.


Ferieklubben
Programmet før vinterferien blir lagt ut i midten av desember.

© 2020 Aktivitetsenheten i Bydel Grorud, Oslo kommune