Låtskriverkurs med Jenny i jula

Velkommen til låtskriverkurs!

På låtskriverkurset lærer du hvordan du kan utvikle en sangidé og få kunnskap til å jobbe med komposisjon og låtskriving.

Vi jobber med både musikalske og tekstlige skriveteknikker. Hvis du spiller et instrument er det flott. Hvis du ikke spiller et instrument vil kurset likevel gi deg verktøy å jobbe med, som musikkteknologi, bruk av stemmen, melodi, harmoni og rytmikk. 

Hver gruppe består av 2-3 deltakere. Man kan melde seg på med en venn, med noen man vil lage musikk med eller alene, da finner vi partnere til deg. 

Pris
GRATIS!

Alder
Tilbudet er åpent for unge 10 – 20 år i Bydel Grorud. Det passer både for nybegynnere og deg som har holdt på litt med musikk fra før.  

Påmelding
Påmelding så fort som mulig til jenny@aktivigrorud.no eller 95 97 36 51.
Skriv en setning om hvorfor du har lyst til å være med på kurset og hvor gammel du er. 

Sted
Kurset holdes i studio på Kalbakkenklubben i Grorud samfunnshus.  

Tider
Åpent 21. – 23. & 28. – 30 desember. Ta kontakt for å avtale tid.

 


Om kursholdereren

Jenny Augusta vokste opp på Helgelandskysten i Nordland og begynte å spille piano som 8-åring. I slutten av tenårene begynte hun å opptre med klassiske stykker av blant andre Grieg og Mozart. Etter musikklinja i Mosjøen flyttet hun til Oslo for å studere komposisjon og populærmusikk på NISS (Nordisk institutt for scene og studio). Her begynte hun å spille gitar og å fokusere på sang og låtskriving. Senere studerte hun musikkvitenskap på Universitetet i Oslo.   

Med låter som «Drit og dra» og «All your friends are dead» gjorde Jenny Augusta seg godt bemerket på Norske talenter på TV2 høsten 2015. Hun var en favoritt blant dommerne hvor hun fikk mye skryt for sin særegne stemme og morsomme tekster. Etter dette har hun hatt flere konserter, gitt ut musikk og deltatt i Melodi Grand Prix. 

I tillegg til å opptre regelmessig, underviser Jenny i instrumentopplæring og låtskriving, og dirigerer kor.

Kurset er sponset av NOPA

© 2020 Aktivitetsenheten i Bydel Grorud, Oslo kommune