Kurs og workshops

Workshops
Portrettfoto
Dokumentarfoto
Hvordan ta gode bilder


Kamerateknikk
På grunnkurset i kamerateknikk lærer du det grunnleggende i hvordan du bruker et speilreflekskamera. For å låne med deg utstyr hjem må du ha gjennomført dette kurset.

Kamerateknikk for video
På grunnkurset i kamerateknikk lærer du det grunnleggende i hvordan du bruker et speilreflekskamera når du skal filme. For å låne med deg videoutstyr (gimbal, mikrofoner, etc) hjem må du ha gjennomført dette kurset.

Bildebehandling (Lightroom)
Adobe Lightroom er et program hvor du kan redigere og organisere bildene dine. På grunnkurset får du en kjapp gjennomgang i hvordan Lightroom er bygd opp, og tips til hvordan du kan lære mer.

Bildebehandling (Photoshop)
Adobe Photoshop er et avansert program for bilderedigering. På grunnkurset får du en kjapp gjennomgang i hvordan Photoshop er bygd opp, og tips til hvordan du kan lære mer.

Adobe InDesign
Adobe InDesign bruker du til å lage layout og sidedesign for trykksaker og digitale medier.

Videoredigering (Premiere)
Adobe Premiere er et videoredigeringsprogram. På grunnkurset får du en kjapp gjennomgang i hvordan Premiere er bygd opp, og tips til hvordan du kan lære mer.

Workflow
På kurset i workflow får du tips til god arbeidsflyt når du jobber med bilder. Vi går gjennom hele prosessen fra du importerer bilder fra kamera, sorterer og gjør utvalg, eksporterer, sender til kunde og har gode rutiner for backup. Her bruker vi Lightroom og Bridge fra Adobe.

© 2018 Aktiv i Grorud