GROWkurs

Hver tirsdag fra 16:00-17:00 har vi forskjellige kurs. Her kan du stikke innom uten å melde deg på, men sjekk gjerne eventene i facebookgruppa vår i tilfelle det blir endringer.


KURSOVERSIKT

Kamerateknikk
På grunnkurset i kamerateknikk lærer du det grunnleggende i hvordan du bruker et speilreflekskamera. For å låne med deg utstyr hjem må du ha gjennomført dette kurset.

Kamerateknikk for video
På grunnkurset i kamerateknikk lærer du det grunnleggende i hvordan du bruker et speilreflekskamera når du skal filme. For å låne med deg videoutstyr (gimbal, mikrofoner, etc) hjem må du ha gjennomført dette kurset.

Bildebehandling (Lightroom)
Adobe Lightroom er et program hvor du kan redigere og organisere bildene dine. På grunnkurset får du en kjapp gjennomgang i hvordan Lightroom er bygd opp, og tips til hvordan du kan lære mer.

Bildebehandling (Photoshop)
Adobe Photoshop er et avansert program for bilderedigering. På grunnkurset får du en kjapp gjennomgang i hvordan Photoshop er bygd opp, og tips til hvordan du kan lære mer.

Videoredigering (Premiere)
Adobe Premiere er et videoredigeringsprogram. På grunnkurset får du en kjapp gjennomgang i hvordan Premiere er bygd opp, og tips til hvordan du kan lære mer.

Workflow
På kurset i workflow får du tips til god arbeidsflyt når du jobber med bilder. Vi går gjennom hele prosessen fra du importerer bilder fra kamera, sorterer og gjør utvalg, eksporterer, sender til kunde og har gode rutiner for backup. Her bruker vi Lightroom og Bridge fra Adobe.

Fotoprint
På kurset i fotoprint lærer du det grunnleggende om å lage fine prints av bildene dine, bl. annet om formater, fargegjengivelse og ulike papirtyper.

Drone
Her lærer du basics om å fly drone og vi ordner med R01-deklarering sammen.


KURSDATOER H-2018


Kurspakke 1: For å få betalte oppdrag for Aktiv i Grorud må du ha gjennomført grunnkurs kamerateknikk, bildebehandling (Lightroom), workflow – og du må ha deltatt på et tretimers praksisoppdrag som assistent for en av våre instruktører.

Tilbake til GROW medielab

© 2018 Aktiv i Grorud